Τι είναι η Kyros Financial Group (KFG);

Ποια εσωτερική ανάγκη μας έσπρωξε στην δημιουργία αυτής της οντότητας;

Τι το καινούργιο κομίζει στην χρηματοοικονομική-συμβουλευτική πραγματικότητα σήμερα;

 

Γιατί είναι αναγκαία η Ανεξάρτητη Παροχή Συμβουλών σήμερα σέ όλο το μήκος και το πλάτος των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών;

Γιατί είναι σημαντικη ευκαιρία γιά απασχόληση (πρόσκαιρη, περιστασιακή ή μόνιμη) γιά οποιονδήποτε/οποιανδήποτε από εσάς που επιθυμούν πρόσθετο εισόδημα;

Ολα θα απαντηθούν μέσω της έναρξης των σεμιναρίων μας πολύ σύντομα. Φιλοδοξία μας είναι η ταχεία ανάπτυξή μας σε όλη την Ελλάδα.

Μία παντως είναι η πραγματικότητα. Αν και η Χωρα μας βυθίστηκε σε μία τεράστια δεκαετή Κρίση που συμπαρέσυρε σε αυτήν το Τραπεζικό σύστημα, τις Ασφαλιστικές Εταιρείες, τις Χρηματιστηριακές Εταιρείες, τα Ακίνητα, τις Επιχειρήσεις, τα Νοικοκυριά κλπ, ελάχιστα φαίνεται να είναι τα μαθήματα που έχουμε παρει από αυτήν. Δυστυχώς, ο “Χρηματοοικονομικός Αναλφαβητισμός”, (με απόλυτη ευθύνη της Πολιτείας και του Εκπαιδευτικού Συστήματος) καλα κρατεί….

Είμαστε όμως αναγκασμένοι να ζουμε με τις επιλογές μας… Κι άν αυτό προκαλεί θλίψη αλλά και άγχος γιά το μέλλον, εμείς στην KFG είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε να αλλάξει. Κυρίως πρός όφελος των γενεών που έρχονται και θα πάρουν την σκυτάλη από εμάς. Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε ΔΙΑΡΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στα στελέχη μας, με την συσσωρευμένη εμπειρία μας, ώστε σταδιακά να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη ξανά της Χώρας μας. Έστω του “οικοσυστήματος” που εμείς θα απευθυνθούμε, γιά να εμπεδωθεί ξανά ο Θεσμός της Αποταμίευσης και του συνετού δανεισμού. Όχι γιά καταναλωτικές ανάγκες αλλά γιά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, αλλα και την προσεκτική επένδυση σε ένα περιβάλλον μηδενικών επιτοκίων.

Στο πλευρό της KFG θα σταθούν εξαρχής και η KYROS LAW αλλά και η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών. Ώστε να θωρακίσουμε, όσο το δυνατόν αρτιότερα, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας απο εκείνες τις αθέμιτες πρακτικές που κατακεραυνώνουμε και νομικά αλλά και θεσμικά.

Οπου υπάρχει Κρίση, υπάρχει και Ευκαιρία.

Μέσω του ιστοτόπου μας www.kfg.com.gr θα αναρτηθούν όλες οι υπηρεσίες που θα παρέχουμε, τις οποίες θα επιλέγουμε σταδιακά και με προσοχή. Ενώ θα υπάρξει ξεχωριστή ενότητα γιά τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες που θα θελήσουν να έλθουν μαζί μας, σε αυτό το καινούργιο, “συναρπαστικό” ταξίδι μας!

Κι επειδή γίνεται πολύς λόγος γιά την “Κοινωνική” Εταιρική Ευθύνη, εμείς θα “παραλλάξουμε” κάπως αυτή την υποχρέωση, βαφτίζοντάς της ώς “ΕΘΝΙΚΗ” Εταιρική Ευθύνη. Έχουμε δεσμευθεί ότι το 2% των ετήσιων μικτών κερδών μας θα αποδίδονται με διαφάνεια ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στις ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Ιδίως τις πτυχιούχους ανωτέρων και ανωτάτων σχολών, γιά τις οποίες η γέννηση παιδιών (που τόσο χρειάζεται η ΠΑΤΡΙΔΑ μας) αποτελεί εμπόδιο γιά την επιστημονική κι επαγγελματική της εξέλιξη.

Γιάννης Κυριακόπουλος
Kyros Financial Group